2016-01-14 08:16:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Nem szól szám, nem fáj fejem

Napi horoszkóp január 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Halak jegyében áll. Fokozott intuitív képességek és kreativitás lesz jellemző önre e tranzit idején, igyekezzék azért, hogy megőrizze a racionalitását. Jobban oda kell figyelnie másokra, az egóját kissé szorítsa háttérbe!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A baráti és munkahelyi kapcsolatait most hajlamos lesz túlidealizálni, ami persze egyik fél számára sem hasznos. Megnő az érdeklődése az élet spirituális, metafizikai oldala iránt és sokat tanulhat, még a hétköznapi dolgokból is, ha odafigyel.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Sokkal empatikusabbá válik, de hajlamos lesz arra is, hogy túlságosan pozitív színben lásson másokat. Ne legyen naiv, vegye észre az árulkodó jeleket! A kezdődő szerelmi kapcsolatában sem árt az óvatosság!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Sokkal empatikusabbá válik, de hajlamos lesz arra is, hogy túlságosan pozitív színben lásson másokat. Ne legyen naiv, vegye észre az árulkodó jeleket! A kezdődő szerelmi kapcsolatában sem árt az óvatosság!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Halak jegyében áll. Ha lehetséges, halassza el a fontos megbeszéléseit, tárgyalásait, mert most nem tudja objektíven kezelni a felmerülő problémákat. Az érzelmei könnyen elragadják, ami vitákhoz, veszekedésekhez vezethet. Legyen nagyon óvatos azzal is, hogy mit ír alá.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Halak jegyében áll. Próbálja inkább csak megfigyelni, kielemezni az ön körül zajló történéseket. Minél inkább ki tud maradni a konfliktusokból, annál szerencsésebben átvészelheti a rázós helyzeteket.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Halak jegyében áll. Ennél a bolygóállásnál az önbizalmunk sérülhet. Elképzelhető, hogy önt is megbántja valaki, talán véletlenül, talán szándékosan… Ha így lesz, próbálja meg levonni a tanulságokat a tapasztaltakból, és lépjen tovább.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Halak jegyében áll. Most igaz a mondás, miszerint „nem szól szám, nem fáj fejem”. Ma könnyen félreértésekbe keveredhet, amelyekből nehéz lesz kimagyaráznia magát. Ha már feltétlenül muszáj állást foglalnia egy kényes kérdésben, akkor próbáljon meg a lehető legpontosabban fogalmazni!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma tartsa magát távol a vitáktól, ha lehetséges. Arra sem alkalmas az idő, hogy bármilyen témában jogászokkal konzultáljon. A csalódás lehetőségét hordozza a mai bolygóállás, és félreértések adódhatnak a világos, nyílt párbeszéd hiányában, a szerelemben is.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Halak jegyében áll. Ma az ösztönei csalhatatlanul mutatják a helyes utat, csak az a fontos, hogy hallgasson a belső hangra!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Halak jegyében áll. Ma megtapasztalhatja, milyen az, amikor éppen az önzetlensége révén talál önmagára. Hallgasson a szívére, nem kell mindig mindent hidegen mérlegelni!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Halak jegyében áll. Ön segítőkész személyiség, de most a szokottnál is önzetlenebbül viselkedik. Azért a saját szükségleteit se hanyagolja el teljesen! Ne menjen el a hétköznapok apró csodái mellett sem, ma különleges élményekben lehet része!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: